darah haid

anak saya dah 8m. tapi saya belum dtg haid lagi sejak dari bersalin haritu. anak sya masih BF. dan susu masih bnyak. normal ka kalau saya xdtg haid lagi? saya bersalin Czer

5 Các câu trả lời

Anak sy nak masuk 9 bulan, br 2 hari sy start period. Dah lama tak period terrkezut pulak. Sy pon bersalim czer & breastfeed.

1y trước

oh yekee? baik laa . terima kasih yaa 💕

Normal, sebab saya pun bersalin 10/2022 anak nak masuk 9bulan & fully bf memang tak period lagi 🤗

1y trước

Ikut badan masing masing sis, kalau ikut family saya.. mak dan kakak mmg df, dorang setahun baru keluar period ☺️.

ank dh 8 bln, czer, on depo, fully fm.. pun belum period

1y trước

ohh kira benda tu normal ka? tahu tak bila agak² haid tu dtg? sebab org sekeliling sya ckp tkut darah kotor brkumpul dlm badan. jadi benda tu x elok

Normal bagi sebahagian ibu yg menyusukan anak