gigi

anak saya dah 11 bulan tapi belum tumbuh gigi, normal ke tu?

6 Các câu trả lời

tapii kalau tumbuh sudah gigi habislah dia gigit2 breast kta tu.. bertuahnya yg tumbuh gg masa bby fhm 'jangan buat'

normal.. ank sy pun 1 thun 1 ja muncul dbawh.. skrg dh 2 thun lbh dh hmpir pnuh dah gigi dia🤗

saya punya anak buah umur 7 bulan tumbuh gigi 2 bawah 2 atas...mlm2 buat bunyi gigit gigi sendiri.

Normallll. My son a day before dia setahun baru secubit keluar 1st gigi. Hahah

lmbt jg mom.. bgs tnya Doc

normal sgt .