Baby fully breastfeed

Hi.. anak saya bulan depan nak masuk setahun. Baby yg fully bf ni mmg stiap masa je ke nak cari susu? Kita baring kejap dh pndai buka baju kita nak nyusu. Bingung juga saya kadang2.

2 Các câu trả lời

memang mcm tu sis , anak saya ni kkdg saya tidur dia selak sendiri baju saya tgh malam nk nyusu haha😅 skrng anak dh 1 tahun nak cuba bagi susu tepung.. dia nak muntah je .. pening saya

7d trước

alamak. sama kita.. dia dh pndai selak baju kita naj nyusu... bagi susu tepung langsung taknak.. huhu

xyah bingung mommy..mmg itulh d namakan bb🤣x kire d mana jual die akan panjat mencari copongnye..kdg bkn sbb nk susu sgt pun saje die je

1mo trước

haa tu laa.. tp tu la penat kite nk melayan nye🤣