Lepas makan mintak susu

anak saya bulan 8 ni masuk 2 tahun. lepas makan dia akan mintak susu adakah itu normal?

9 Các câu trả lời

normal kut. Anak sy mcmtu je sejak umur setahun sampai now 3thn lps mkn selang sejam dua nak susu. Sy xpernah persoal dan bagi je. Budak nak membesar kan. Mmg hasilnya anak sy cepat tinggi mcm 2 thn ke hadapan padahal makpak nya pendek comel je

Xpasti plak tpi klau anak sy..dia mntak susu lpas mkan slalu sy bg air msak dlu..risau tkot bg susu dia over knyng muntah plak nnti. Xpon sy ajak dia main² smpai dia lupa..sjam lps tu bru sy bg tpi dlm kuantiti yg skit. Xbnyak mcm slalu.

utk anak sy yg 1st normal. umur dah 2tahun4bulan. kuat makan, kuat susu. air kosong pon minum byk. mlm pon still bangun minum susu

Utk sy normal.. Sama mcm ank2 sy pn, mkn kenyang dah tp nk susu gak.. Wlhal air suam dah beri..

Sama je sis ank sy pun cmtu lpas mkn nk susu sblom tdo bgun tdo sblom mkn Msih nk susu

Sama..kalau kat pengasuh tu mst dia minum 2oz lps makan..kalau x bg mmg mengamuk lah

Sama je dengan saya. so far anak okay alhamdulillah

Normal kot.. sbb anak sy pun mcm tu jugak..

not sure