Tungku baby

Anak saya boy, jadi selalu sy bertungku untuk dia lepas mandi, biasanya dia akan nampak selesa sgt lepas bertungku.. kot ade mommies yang tgh cari brg baby, sy suggestkan beli tungku baby dan aksesori mcm ni skali ye, senang dan mudah keje kita..😍 #tungkubaby #babyboyandgirl #tuambaby #babykembungperut

Tungku baby
17 Các câu trả lời

Tungku bby + tempat pemanas + lilin tu lain ye mommies, nak senang cari jek on9.. lilin tu lilin wangi bau serai.. ❤️

sy rs lg senang cam sy wat,guna iron je. sblum mandikan baby..onkan iron. pstu da sudah mandikan, trus je tuam. xyah guna api

3y trước

ooo bagus idea tu. 2 in 1.hehe

Sy pon ada beli tungku mcm ni skali dgn pemanas . Boleh cari kat shopee . Tungku untuk mak-ii pon ad sekali one set mcm ni .

3y trước

kannn... 👍👍👍

sy goreng pasir jer.. balut dengan kain n tungku la sampai sejuk.. panas tahan lame..

3y trước

haah pernah dgr jugak cara mcm ni, cuma sedikit renyah la bgi sy..pape pun trbaik sis sbb rajinn amat 👍👍👍

saya bby girl pon buat gini . kurang dia kembung ♥️

3y trước

hihii betul . comel je dgr 🤭

Guna tungku ni start baby umur berapa?

3y trước

Dari umo bby 2hari lepas balik hospital tu sy dh guna..cume sbelum dapp dapp atas bby, kita kena dapp dapp kt tgn kita dlu supaya x trlalu panas kat bby, kulit bby msih lembut kann.. 😘

sya pon dh bli tunku ni..sekarang bru 33 week 5hri

3y trước

sy pakai smpai bby 2bulan, layann jek tgk baby kena urut kann..😄

terimakasih atas info nya mommies👍

good ideaa👏🏻 #TAPactiveusers

Nih Tungku Apa Sis ?? N Beli Kat Mana ??

3y trước

tungku baby sis.. tapi bhgian pemanas bwah dia tu kena beli asing, biasa ada kat kedai aksesori or cari jek kat shopee on9 lebih mudah..😄