Ragam baby 5 bulan

Anak saya baru masuk 5 bulan. 4 hari lepas cirit birit, baby okay je aktif mcm biasa, cuma dia cirit dgn najis berbiji biji. Saya bawa pergi klinik pakar kanak kanak incase takut dia dehydrated ke apa, alhamdulilah takde apa. tapi sejak semalam dia mula merengek saja. Pantang ada tak kena, menangis. sebelumni takpernah macamni, dia sangat easy boy. Kalau terjaga dari tidur pun dia senyap je, ini dah mula menjerit jerit nangis. Dan mula taknak minum susu, paksa macam mana pun tknak. Biasa ke ragam ni untuk budak nak galih bulan? Harini nak pergi kk untuk cucuk vaksin 5 bulan, jgn makin meragam sudahlah. 🙏🏻

4 Các câu trả lời

Sama la sis anak sy pun baru masuk 5 bulan, payah betul nak minum susu, dah dalam sehari tu dia minum susu total tak sampai 20 oz pun, pksa pun x mau, risau sy