berat badan baby

anak saya 4 bulan tapi berat 5,6 misi kata patut dh 6kg ke atas 🥲 guna susu dutch baby , sblm ni tukar lactogen tk kena dgn dia . mommies ade suggestion tk ? selain susu bagi vitamin ke ?

2 Các câu trả lời

ank sy mse timbng 4 bln 5.7kg ..nurse x bsing pn sbb masih dlm grisan putih.ok je.jgm stress sis nnti susu x kuar berat anak x naik tmbah stress kita.abaikan je nurse ckp...naik salah x naik salah diorg ni..asalkan ada peningkatan stiap bln ok la tu.

8mo trước

saya dh tkde susu badan , fully formula je , haritu pernah tukar lactogen smpai msok hosp sbb cirit birit 🥲 nk tukar ssu lgi pon serik dah , kite ibu ibu ni kalau bole nk yg terbaik untk anak