fm dutch baby.bb 4 month

sapa mommies baby dia mnum fm dutch baby ok tak berat naik every checkup. ? susu murah baby tk dpt zat sckupnya ke ? 🤣😅 sb baby sy serasi dutch baby dia berak elok tk smbelit tak cirit apa n ssuai dgn perut dia .tq mommies 🫶

3 Các câu trả lời

bgi sy semua susu boleh naikkan berat bby.. kalau bby berat tak naik makna nye bby la yg x sesuai dgn susu tu.. kalau graf berat dia duk line putih ok la tu walaupun berat dia x naik byk

Hii sis bg sy okay je sy pun cm tu jgk pkai DB je.. Alhamdullilahhh berat okay sis..

Kalau sesuai kenapa tanya lagi kakak