Tumbuh Gigi

Hi, anak saya 11m+ baru nak tumbuh gigi pertama. memang dia akan jadi extra manja (melekat je dengan kita 24jam) ke ? badan pun panas2 (around 37.7degree). any tips tak nak bagi dia lega? thank you

1 Trả lời

yaa sis, ada stgah budak akan demam time tumbuh gigi, ada yg merap teruk, tak bole tidur lena sbb gusi sakit. so kalau ni bagi dia teether, yg sup2x, atau bole bagi yg finger food utk dia gigit, so rasa selesa sikit.