10 bulan tetapi belum merangkak

anak saya 10 bulan masih belum merangkak.. normal ke? saya tahu perkembangan baby lain².. tp org sering bertanya dan membandingkan baby saya dgn baby lain dan benda ni buat saya jadi bingung dengan perkembangan anak saya.. #First_Baby

3 Các câu trả lời

jangan risau puan..anak pertama saya pun tiada merangakak..tiarap, duduk terus berdiri dan bejalan. Alhamdulillah sekarang dah 5tahun.

baby sya nak masuk 11months br nak merangkak...tiap baby x sama pun.x perlu risau.

cuba buat tummy time

3y trước

puan im a mommy,tummy time dan duduk tu berbeza. puan boleh tgk video kt utube utk tambah ilmu.mana tau berhasil nti