teksture najis berketul

Hi..anak saya 1 tahun 6 bulan..normal ke kalau age macam ni najis dia berketul macam orang dewasa?? minum susu 5 kali sehari dalam 210ml - 240ml..in between bagi air kosong..makan sayur dan buah.

4 Các câu trả lời

tekstur mcm dewasa tu normal bg baby dah boleh makan. kalau dia x nangis masa meneran, najis tak keras , ok je. kalau dia nangis masa nak berak, najis ketul2 keras tu dia sembelit.

mse dye berk 2 ape reakrasi dye mommy . ade x dye mngs ke sakit ke. ?n najis bketul 2 kers sgt ke. ?kalo keras sgt mb smblt. .kalo smooth2 mb xde ape2. .☺

hye sis.. klau ank smbelit bolh cuba set ni..klau brminat blh www.wasa.my/60138661354

normal sama ngan anak syaa