Pregnant jarak dekat

Anak pertama umur 1 tahun 7bulan Anak Kedua umur 9 bulan Sekarang pregnant lagi 9 weeks Rasa stress..jangan cakap sis Tak merancang..sis guna IUD tube utk mrancang jarang 5 years..but doktar cakap maybe x sesuai so benda tu keluar sendiri tanpa Kita sedar..rasa nak nangis je..bila dengar doktar cakap macam tu..saya Tak main cucuk sebab memang jenis org yg haid x teratur..kadang2 1 lebih sekali datang.. kadang2 2 minggu lebih dah datang balik..Tak tahu nak buat apa..kesian Kat anak masih kecil dah jadi abg..

16 Các câu trả lời

Mngkn blh pakai implan lps ni, klau sy mmg pil je, sy mmg set alarm utk mkn pil,

sama jarak dekat. be positive. jangan stres stres ye mummy ❤️

Jgn stress..bbincang gn suami..anggap ni sbg rezeki

Rezeki u tu.. Don't b stress.. Juz think positif..

be strong sis.. in sya Allah ade hikmahnye

Fahammm. Be strong mommy!