Eh betul ke ni mama?

Anak pertama orang kata boleh lagi nak melawa💅 Tapi kalau dah 3 - 4 orang anak, kadang mak-mak ni lebih fikirkan anak dari diri sendiri. Betul tak?😌

Eh betul ke ni mama?
9 Các câu trả lời

x jugak.. naluri nak melawa tu atas individu.. nenek sy walaupun duduk rumah masih lg berbedak, calit lipstick sikit sekadar xnk nampak pucat.. bkn lama pun nak siapkan muka dgn rambut.. pergi kerja, keluar rumah boleh melawa sakan takkan duduk rumah biar rupa pucat.. melawa utk siapa sebenarnya?

Takdela. I lg lawa skrg ok. Haha. Dulu2 takde duit nak melawa. Semakin byk anak semakin lawa rasanya. Ok done puji diri sendiri😆

atas dri sdri kot...mmg mak2 lbh pnting kn ank2 tp jgn lh smpai dri sdri t'abai cm 2 skali..

saya 12 tahun kemudian dpt anak 3. jarak jauh2 so xde la rupa sebelah kanan tu 😅😅

Tak pasti lagi 😅😂🤭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

betul2.. biarla x cntik yg pnting ank trjaga hihi

Anak pertama pun da macam tu

betul....situasi sy skrg😆

😂😂