melawa..

Ada tak mak mak yg tga pregnant tp giler bgaya maken mjadi jadi mcm sy ??

12 Các câu trả lời

Masa first tri sy malas gila sebab alahan kan. Keluar pakai tudung sarung je. Tapi bila dah okay masuk second tri siap beli makeup brush nak pergi pasar pun mesti nak buat kening bagai hahaha ni dah masuk third tri kurang sikit lah tapi masih lagi rasa nak melawa 😝

Sy masa mula2 pregnant muka da mcm mayat pucat dia. Da masuk 4 bln ni,, keje sy nk melawa je😋 tiap bln ajak shuben pegi watsons shopping mekap😂 Smpai org jmpe sy pun xkenal. Katanya berseri. Hahahhahaha😂😂😂

pembawaan bby kot.. sy ank ke1 suka sgt dgn mikap , bila ank lahir kening ank daa tebentuk .. ank ke2 pla suka pakai baju sexy , ank lahir sma ja gaya 😂😂 skg ank da bsr suka la dia bgaya sndri..

kadang2 ikut mood.. tp selalunya suka pakai lipstick then perfume 😅😅.. tapi aritu scan doc kata boy

Sy pulak drpd suka mlwa jd xsuka. Jd malas nak makeup bagai ape lg dgn wangian😂

saya masa pregnant langsung tak sentuh mekap.. jadi xsuka nak melawa 😂😂

Sama la Kita suka makeup..suka tgok cantik2...suka lipstick pink..😂😂

Sy mls nk mlawa.. Kluar stkt tepek fd n bedak lipstik skit.. Kluar

5y trước

Kan , saya pun rasa kalau yang malas melawa tu anak perempuan . Anak saya perempuan . Yang ada instafamous saya tengok tu pun nak dia perempuan

Ada , antara dua , jadi suka melawa atau jadi malas nak melawa .

5y trước

Mse anak first asal boleh jew.. Skunk nie lain abes 😅

Sy plak start preggy jdi malas melawa. Hahaha