today 40week

anak pertama mmg lambat ke

20 Các câu trả lời

Sy 39 week 3 day.. Berat dah badan sis....tinggai brapa hari lg nak due 16/7/2019

sy awal 5hari dari due date. bykkan berjalan sis. inshaAllah semoga selamat

Sy ni 39weeks 5 days. Ank pertama jgk. Takda tanda jugak. Huuuu

Sma sy sis . hari ni 40 week still tk ada tanda2 nak besalin .

5y trước

Syg baru 39 mnggu 5 hari . Tpi smlm buat sakit .gy hospital jln baru 1cm . Tapi skrg sakit da kurang semula . Esok kalu xbersalin lagi .doktor bagi balik dulu

It’s normal for late delivery for first child

Tak tentu .. Sy 3 org ank smue 37weeks da kuar

I anak sulung awal 6 hari.

Ats2 org.. Semua xsama

moga dipermudhkn..

All the best!!