jaundice

anak kena warded sebab kuning dari 264 turun 258. hari ni tetiba naik 272. ada x cara nak cepat kurgkan kuning? cara yg boleh buat dkt hospital. selain dari kena letak bawah lampu biru & byk susu badan & berak byk. anak sy kerap minum susu badan. alhamdulillah susu banyak. mmg kerap duduk bawah lampu. sy perlukan sgt3 idea yg boleh sy buat dkt anak di hospital ni.

2 Các câu trả lời

Mummy try makan buah anggur hitam..kwn saya bg petua nie..sbb anak dia pon kuning trok hari tu

sengkuang cina