Baby Berak selang 2 hari

hye, anak sye fully fm, susu frisolac, normal ke kalau 2 hari skli bru berak? dia tak meragam, perut pun tak kembung..

2 Các câu trả lời

normal je kalau masih berak wlpn selang 2 hari. janji pantau anak dari segi ade kembung ke tidak n najis dia jgk. kalau semua okay so mmg normal. anak saya gitu jgk.

hi awak ank saya pun fully fm and minum frisolac. nk tnya ank awak klau kentut bau busuk tk? sbb ank saya sblum ni kentut tak berbau. 2-3 hari ni kuat plk bau dia

10mo trước

setakat ni takda pulak berbau