Masalah air kencing

Anak dh lepas pampers sejak awal tahun lepas . Sekarang ni dh 5 hri berturut dia terkucil dlm seluar sehari smpai 4 kali . Sya selalu igtkn dia tkut dia leka .. bila tnya dn pksa dia kata xnk kencing lg bila pksa air kencing pula xnk kluar . Then dia jenis kalau dh kencing sikit dia bole tahan pulak yang selebihnya kencing pula kejap lagi . Air kencing yg ada dekat seluar tu sikit sangat xnampak lencun atau meleleh pun . Normal atau ada masalah ye sbb xprnh dia buat prgai kencing dlm sluar

1 Trả lời

Tiba tiba terjadi la kan sebab awak cakap dah lepas pampers dari tahun lepas. Sebelum ni okay je ke? Cuba tanya dia betul2 kenapa dia buat camtu.