Aik kencing keluar sikit

Assalam mommy !! Nk tanya normel ke kencing keluar sikit !! Rasa dia bukan main sarat lagi dh pegi kencing sikit je keluar dh tu panas air kencing .. jarang berlaku lhh tak selalu punn ..

2 Các câu trả lời

Sy selalu jugak jd mcm tu sblm ni.. sy google , bnyk yg kta jd mcm tu sb kencing tk lawas.. jd kena jga kebersihan dekat bhagian miss v.. Kena sentiasa kering .. klau lembab2 ni punca bakteria merebak.. Ni ap yg sy google la sblm ni..

normal je. but are u sure yg keluar tu urine? ade bau x? color ke jernih?

2y trước

jernih je .. cxde pa pe . tu lh air kencing rasa panas