Anak xnak telan solid food

Anak dah 6 bulan 10 hari.. Bila suap bubur atau nestum Dia mcm xnk makan.dia kemam je dlm mulut dia xnk telan. kalau dibagi puting buah je dia hisap dan mkn.bagi air masak dia minum. Normal ke tu? Risau pula nnt effect berat bdn dia.

3 Các câu trả lời

Normal awak. Anak awak baru 10 hari diperkenalkan solid food. Masih dalam fasa pengenalan dan penyesuaian baby. Nak lebih mudah faham dan senang untuk awak, awak follow group happybabyfoodmalaysia macam yang mommy dah komen suggest kat awak. Sangat sangat membantu! 👍

normal. baru permulaan, baby masih dalam fasa menyesuaikan diri dengan makanan. susu masih keperluan utama. keep on offer. boleh join group happy baby foods malaysia di facebook for more tips, info dan resepi.

1y trước

Ok ibu tq share nnt kita follow

normal