Susu badan makin susut

Anak dah 1 tahun 4bulan, susu badan makin susut. Every night asyik nangis, macam tak kenyang lepas menyusu. Sya niat nak menyusukan smpai umur anak 2tahun lebih, boleh bagi tips tak, nak tambah susu badan. yg senang dapat. Klau nak beli suppliment sya xmampu.😔#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

anak makin kurang menyusu ke? sebab ada yang bila dah mula makan, akan kurang menyusu. so supply susu pun akan makin berkurang.