100% Breastfeed Ni Banyak Halangannya

Macam mana mommies handle challenge tu.. Mil asyik mintak campur susu formula.. Nak bagi baby kenyang tidur lama..breasfeed skrg baby asyik nangis every 1 hour 2 hour.. Stress sangat2

1 Trả lời

Puan. Keraskan hati. Keep bf anak. Baby memang akan kerap minta susu 1@2 jam. Sebab susu badan cepat hadam. Baby minum susu formula memang tidurnya lama sebab susu formula lambat hadam. Susu ibu adalah yang terbaik. Puan boleh bagi article tentang kebaikkan susu ibu pada mil. Semoga dipermudahkan. Jangan stress nanti susu drop. Virtual hug for you

5y trước

OK dear. Thanks for the support 😇