Stress

Anak belum sampai 20 hari dah keluarga mertua plan nak bagi makan. Saya yang dalam pantang sekarang ni jadi sangat sedih sebab tak dapat nak cakap or buat apa². Mereka tak pernah peduli pun dengan apa yang saya cakap.

26 Các câu trả lời

Sist jgn brdiam diri..ni anak sist ni..slowtalk dgn hsband..sruh bgtw kluarga jgn bgi mkan dgn baby Nb ni..usus masih sngt lemah dan cuma mmpu hadam susu je..sist prlu fkir apa akan jdi anak sist kalau btul2 tu trjdi..

Hari tu Ada baca kes kat fb, dekat info ibu hamil kalau x silap, baby 25d kena bagi makan oleh MIL dia, penuh nasi kat perut, smpai baby tu hilang nyawa, ya Allah... Pertahankan hak sis,sis lwn balik...

5y trước

Yea, geram jugak baca masa tu,... Baby hnya boleh terima susu kot,...

Sis duduk dengan mertua ke. Allahu.. Betulla kan. Susah nak tolerate ngan org tua ni. Ckp baik2 ng dorg.. Jgn bg makan.. Sakit baby awk nt. Awk y kena tgung

Kene tegas sis.. ni anak sis.. biar die benci sis pon.. kalo usus pecah sume org akan blame sis.. mertua mase tu buat2 nyanyuk x pernah buat salah pape

Dah giler ke apa nk bg newborn baby mkn?!!sis kena protect baby sis.kena tegas sbb tu ank sis.baby sy 37 ari.fully breastfeed je..

Mertua sis da mcm xpnh ada baby dulu kn? Xkn la bayi yg blm smpi 20 hari dia x tau brpa bulan baru boleh mkn? Haihh..mertua2

Voice up ye sis. Ckp elok2 kita bkn nak melawan ke apa keselamatan baby tu plg utama. Klu 4 5 bln ok lg lah.. Br 25 hr kan

bru hritu terbca kt fb.. mk mntua bg cucu mkn.. baby tu bru 25hri.. lpas 2 hri ke 3 hri mcmtu.. baby tu mngal..

5y trước

Yea sy pun terbaca kes tu... Kesian baby

Kalau sy mmng sy marah trus,blum sebulan perut tu size kecil lagi.sesuap nasi pun boleh penuh perut tu

anak awk kot . jangan nak jadi lemah sangat lah . diorang sape nak bagi anak awk makan macam-ii .