Pregnant lagi

Anak baru setahun sebulan fully breastfeeding , mcm mana nak buat. Ajar botol dia taknak. 😭😭 skrang dah 5week

1 Trả lời

Tak faham lah saya. orang yg tunggu zuriat hari2 berharap dikurniakan zuriat. Tapi org yg mudah dpt anak mengeluh. Dah tau taknak mengandung jarak dekat. Buat la perancangan suami isteri. Dah tahu bila berlaku intercourse akan ada probability untuk hamil. Jadi kita boleh usaha untuk elakkan

2y trước

Ye betul nk bg susu fm, saya ada baca juga tak bahaya. Tapi saya rasa penat sangat. Alhamdulillah alahan takde cuma penat tu extra dgn sakit pinggang