Anak batuk tak boleh tidur

Hi. Anak baru masuk 7 bulan. Demam on off dua tiga hari. Hari ni demam dah takde tapi selsema dan batuk masih ada. Sy kesian sbb malam dia batuk teruk sampai tak boleh tidur. Dah bawa pergi klinik kerajaan dan swasta. Doc cek paru2 ok so takde ambil neb. Boleh mommy2 suggest alternatif lain? Sy dah sapu minyak aow tapi tak berkesan.

1 Trả lời

mcm anak sy 9 hari demam, selesema dan batuk berkahak. mcm² cara sy buat tp x menjadi. waktu mlm waktu perit sy laki bini sbb anak nangis x boleh tdur. last nk bg dia tidur lena, suami sy letak kepala dia agak tgi dri badan supaya dia boleh bernafas dgn elok. sy sapu youbaby selama 4hari alhamdulillah bru semua penyakit anak hilang.

1y trước

baikk terima kasih suggest sis 😬