nak tanya?

Anak adik saya baby boy dah 6bulan? Dia baru tgk saya tapi dia rapat dgn saya dn manja dgn saya,rasa nya saya mengandung baby ape ye?

11 Các câu trả lời

Kalau baby boy nak kat kita, which means is kita pregnant baby girl. Macam tu jugak sebaliknya. Sebb baby ni boleh tau baby ap dalam perot kita. Apa² pon nak lebih kepastian. G check klinik.

5y trước

Untungnyaa kalau dapat girll. Kita scan girl, keluar² boii 😅😂

sy pulak tgh confius..ank buah suami yg girl x nak kat sy..tgk pun x nak..yg sorg lg girl rpt pulak..😂

5y trước

Ikut umur sis.. Mybe la.. Kdg2x andaian mcm ni.. Syok2xkn hati jak.. Org ckap.. Baby y msih dlm bwah setaun.. Sllunya blh rsa apa y dlm kndungan kita.. Jdi klau x sma jntina.. Tu y buat dorg x suka kita.. Nngis nmpk kita.. 😅😅 Tpi klau da umur 2taun keatas..x psti la plak..

Takde kena mengena pun sis😌 Jangan cepat terikut andaian orang...

Peramah budak tu. Itu kesimpulannya.

5y trước

Tak jg sis🤭anak adik ni jenis memilih org jg.

bdk tu jnis prmah tuu

Gurl..

Girl kot

Girl

org2 tua ckp bby girl...xtau la kaitan mcmmane...tp klu tgk adik ipar sy peknen bby boy,ank sdara boy xnk lgsung dgn die,..kebetulan je kot...ape pun scan kt klinik la baru dpt jawapan...😊

5y trước

Tulah sis sesetengah baby ni kita susah nk ramal

mcm ank sy dlu rapt sangt dgn kazen pompuan sy..rupa2 dye xsda yg dye mengandung lagi..now ank dye boy

5y trước

😊