Period selepas bersalin

Anak 8 bulan full bf, saya dah datang period. Tapi bulan seterusnya tak datang, dah lewat 5 hari. Dah cek upt. 1 line je. Dia mmang akan jadi tak teratur atau saya kemungkinan mengandung ? Cuma awal lagi cek. Itu yg upt lambat detect.

1 Trả lời

Check seminggu lagi. Mcm saya dulu ya pregnt. Sempat sebulan je periodnya. Lepas ni terus pakai perancang. Even breasfeed tak period, lepas 6 bulan bersalin kne pkai perancang sbb dah subur