Klau anak sakit selalunya klinik bgi vaksin juga ka?

Anak 4 bulan tp tgh selesema & batuk berkahak..nurse akan bgi vaksin juga ka? , klau x tgu anak sihat dlu baru vaksin ka? & any tips boleh hilangkn selesema & batuk berkahak cepat? Suda 5 hari sakit, suda neb. Saline, suda sterimar, suda nasal drop, tepuk percussion, tp hingus tu mcm x hbis2 pula.. masih nmpk hidung tersumbat smpai kembang lubang hidung tu msa bernfs..agak risau..

2 Các câu trả lời

Tengok pemeriksaan doktor juga. Macam anak saya selsema sahaja, boleh vaksin. Nurse refer doktor dulu,

3mo trước

Ohh okk tq