Lapar,susu badan,mengandung

Anak no 1 skrg asyik nk meragam ,mengempeng kuat.. saya sampai lapar gigil tangan bila dia minum susu badan x nk berhenti langsung... Dah la tgh mengandung yg no 2...minx suami tolong ambilkan roti pun suami kata "nanti adik berhenti nyusu kan bole makan.." "kata nk kurus,tahan la sikit".. Tahan la sikit??? Fine..aq tahan biar mati kebulur terus... Sedih sgt la... Dh ikhtiar merancang pun bole terlepas.. Allah nak bagi rezeki sekali dgn ujian.. Allahu tak larat rasanya... Kalau suami membantu In Shaa Allah tak rasa nak mati.. ni suami pun ckp mcm tu..sakit sgt hati ni🙂

12 Các câu trả lời

innalillah hiwainna ilaihirojiun. semoga ada kebaikan disebalik ujian.

Sebelum anak nk menyusu ambil roti siap2 sis ..