Sy kerap kencing. Kadang2 rasa tak habis keluar kencing tu. and kencing tak puas. Normal tak? Ada tak ibu2 yg mcm ni? Sy 8w2d pregnant.

Alsooo Breast sakit and Ketiak belah kanan mcm ada ketulan. Em ?

15 Các câu trả lời

Bgtau nurse, maybe kena UTI. Normal pregnant kena UTI. Sy kena dah dua kali

sama laa tapi apa boleh buat bgun jgak laa ke toilet 4,5 kali 😂

Minum banyak air masak dan ketulan tue better refer nurse or doc.

Kalo xpuas msti ade kncing kotor..bykkan minum air masak sis

Its normal