Gender Baby

اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ, Nak tanye, ade tak yang pengalaman macam saya. Saya dah 29weeks. Tapi dah berapa kali scan pun still anak tak nak tunjuk gender. Suami cakap maybe anak nak surprise. Tapi ni 1st baby kan, teruja jugak nak tahu boy ke girl. 🥹

11 Các câu trả lời

Kalau ikut pengalaman sy sdri kalau scan x nmpk tu girl. Sb time boy mudah je nmpk. Tp semua kuasa Allah...semoga dipermudahkan urusan sis.

2y trước

Masa scan yang baru2 ni, doktor ade cakap jugak. Tapi macam biasa lahh kan. Doktor mesti cakap saya tak nak confirmkan sebab nanti takut saya berharap. Jadi dia mintak datang next nanti. Tapi maybe saya dah tak scan gender dah kot. Sebab suami cakap biar surprise je ☺️