Baby gender

Hi mommies, siapa pernah ada pengalaman scan 3/4 kali baby taknak tunjuk gender. betul ke org kata kalau taknak tunjuk gender ni baby girl? sbb dah 4 kali scan almost 24 weeks still taknak tunjuk gender? 😂

5 Các câu trả lời

saya mula2 scan 15minggu baby kepit..tapi sonograper goncang2 perut suruh bukak..nampak la baby girl...hehe..berbaloi scan..rm18 je dgn sonobee..pastu sy repeat 19week..baby tunjuk duk terkangkang terus..🤣🤣..result sama..baby girl..

Saya scan dua kali semalam. Masa kat gomen. Dia kepit. Pi klinik swasta baru dia kangkang. Yeahhh baby girl. Alhamdulillah. Saya dah 21weeks.

2mo trước

sayaa Pon dah 21 minggu tapi belum tahu gender baby lagi hm taksabar nyaa nakk tahuu diaa boy or girl 🤣

yaa utk pnglman sy☺️ tapi takyah fikir sgt.. tkt2 kot boy😅 asal baby sihat ok la😇

pnglmn sy yes. tp klu ragu2 beli je unisex punya dlu. dh lahir nti beli la ikut gender

tak jugak ada yg x nmpk keluar2 boy .