10 week

Already 10week 3day. But tak rasa ada baby pun inside my tummy.. Anyone same like me or this is normal? 1st baby.. ?

10 week
101 Các câu trả lời

Sy 9weeks pn rasa mcm ni.. risau 😭 lps tu kt dlm apps ni byk plak org pos pasal keguguran.. sy kalau boleh tiap minggu nk p scan tngok baby.. hmm tp kalau kawin ngn anak jutawan tkpe la jugak huhu

5y trước

Ye tq sis.. skrg dh 27w 🤭 sy plak bg nasihat yg sama dkt mommy yg bru pregnant hehe

1st baby rasanya rata² atas 16w bru ada bump & terasa gerakan baby.hehe, so normal je, sy anak ke3 ni 16w bru rasa gerak² sikit bump pun x nmpk sgt. nurse ckp normal je.

Halah halah halah.. Sabar ya sis. Masi kecik lgi tu. 15+ Ke atas.. Kompom ada gerak sikit.. Tpi slow.. Halus2. .. Memang excited.. Tpi sabar la ye. 💞🌺❤️

kalau anak first mmg susah kite cam baby tu da gerak ke belum....tapi bile da 18_20weeks baby mmg da gerak da...kalau 10weeks tu mmg belum lagi..

masa masuk 20week baru pasan diri mcm preggy mother. sbb awl2 morning sickness truk sgt, berat bdn turun mendadak,takde selera mkn & plus im chubby person....

6y trước

till 18 week....tp skrg dh 33 week strt balik morning sickness tp xselalu lah

Normal, sy masa awl prgnt 9 weeks mcm tu perut rasa tak selesa, nak rasa pergerakkan awal lg. Now sy 20week pun kdg rasa dlm perut ni mcm diketuk.

Sy pn br 9 weeks..baru ni scan dh nmpk bentuk baby..kepala..heart beat..tgn n kaki..tp mmg kecik sgt lg..dun worry ye mommy 🤗

6y trước

thanks dear 🌹

10 weeks tu awl lg..sy dulu mula2 scan pn x nampak lg..nnt next meeting ngn Dr inshaaAllah akan nampak..sabar ye n teruskan berdoa..

6y trước

Thank you for your kind words 😀

normally baby kick ni start rasa bila dh msuk 5 bln ke ats..itu pun baru skit2..dh 7 bln baru kerap rasa kick tu😊😊

10 weeks is still early to feel anything. Don't worry so much, sooner or later then you can feel your baby kicks.😍