10 week

Already 10week 3day. But tak rasa ada baby pun inside my tummy.. Anyone same like me or this is normal? 1st baby.. ?

10 week
101 Các câu trả lời

hehe...jrg2 10week da rasa..biasa 4mnth ke ats..rasa pun pasal dia smkin bsar..skrg kalau dia melenting2 pun ta trasa sgt...

first baby memang lambat rasa.. saya bila anak ke -4(now 11w) 8-9w dah rasa macam ada benda duk kuis2 dalam perut... hehe

Normal.... Sis tgk dlm app ni baby 10week bsar mne... Mmg xdpt rse pn bb gerak lg.... Dh 16week ke atas bru dpt rse ckit2

sabar ye.. nnt dh 20week rsa la..roh msok pon masa 4bln..fikir yg positif je, fikir yg baby awak membesar sihat dan kuat

It's normal 😘 Nanti 20weeks ke atas biasanya baru ada.. Doa yg baik2 saja, 🙏🏻🙏🏻✨🙏🏻❤️❤️😍😍

5y trước

Betul,,sy 20weeks baru rase cikit2 😊

Kite ggur mse 10 weeks. Tgk janin mse tu kecik sgt lg. Jd tggulahh lama skit ye. Insha Allah nnt dpt rse pergerakan die

normal, saya dah 14weeks masih tak rasa apa and perut still tak nampak tapi bila pi scan dia gerak

Sy dah 13 weeks, perut dah nmpk sikit.. Kadang2 ade rase geli2 kat perut.. Maybe sebab twins kut..

Biase by untk bby 1st nie 20 minggu baru rase.. Paling cepat 16 minggu...bergantung kepada ketebalan perut😊

5y trước

Betul tu sis. Sy da 17week pon xrase lg. Nurse cr degup jantung pon xdgr lg. Perut tebal. Hehe. Tp bila scan elok tgk baby golek2. Hehe

sy bru 16week..bruu ade rse mcm bby tndang perut.. tp mmg slow sgt.. klau kite tenang je akan dpt rse...