D&C

almost 3 weeks after miscarriage. still sakit2 perut. pegi hosp swasta, doc suruh buat D&C sbb scan still ade sisa. sbb tu punca sakit perut & darah still ade kuar mase gugur on 4/7 @14weeks ,doc kerajaan ckp ade sisa skit je lg, die ckp xperlu buat D&C. tp akan kuar sendiri je dgn darah. hmm anyone yg pernah buat D&C ? ok ke? lps tu korang tungu brape lame rezeki tuk pregnant blk? tibe2 rase mcm down sgt. ?

15 Các câu trả lời

Bertungku la sis. Saya bertungku keluar darah ketul2 banyak. Lepas 4hari gugur, darah stop

Lepas 2bulan saya pregnant balik .. insyaallah ada rezeki buat sis..

Semoga dipermudahkan urusan. Semoga dikurniakan rezeki zuriat juga :)

Moga dipermudahkan urusan sis

Tunggu 6bulan/6kali period if dnc.

5y trước

Kalau kes mcm saya? Saya bleeding kluar darah ketul2.. N scan ada baki..doc bg enjet kat peha.. Tggu stgh jam.. Dia turun sndr semua 😢