late period

Almost 2+ days lewat period, ada haritu keluar sikit sj darah coklat dlm dua hari. Lepas tu tiada sdh, but cek upt,negatif je memanjang, sampai dh malas nak cek. Then since isnin baru2 ni rasa cramp kat bawah perut. Adakah yg pernah mengalami perkara yg sama dgn sy d sini wahai mommies sekalian? ?

2 Các câu trả lời

Check upt sis.. Sy masa baru pregnant memang ada rasa cramps sikit bawah prut.

5y trước

Aamiin sis, sis pn sama. Jaga kesihatan yaa 😍💕

Sama.. memang stop kejap. Lepas tu heavy flow

5y trước

Ohh, sy dlm 2minggu lepas mcm tu keluar drh coklat dua hari lepas tu xde dh, then skrg tetiba rasa cramp sikit bawah perut since isnin