one week in Hospital today admid

hi allz, morning.. today my baby 1 week in hospital... my baby boy is low platelate(Darah beku)..

5 Các câu trả lời

sabar mommy, anak kwn saya ada juga anak mengidap low platelate.sampai skrg dh 5 thun maseh sentiasa refer pakar utk ambik darah. xde rawatan tertentu cuma sentiasa monitor je doktor bagitau. kesihatan dia mcm budak2 lain jugak.sentiasa aktif cergas. cuma tak boleh berlanggar dengan sesuatu memang badannya akan lebam terutama bhgn kepala elakkan sekali2 utk terhantuk.. doktor bagitau mungkin 1 hari nanti akan sembuh sendiri.. harap mommy sabar ye. tp don worry tumbesaran mereka mmg aktif mcm budak2 lain.

stay strong mummy, hope everything just fine for both of u. keep positive . insyaAllah

Stay strong! You can do it. InsyaAllah semuanya akan baik.

sabar ya mommy jangan bersedih. kuat demi baby ya

insyaAllah everything will be alright soon