Hb Low

Hi alls, saya dh msuk week 15.. Hb low smpai 9.1. Mnta tolong kongsi makanan apa yg boleh naikkan hb. Thanks

10 Các câu trả lời

Teh , milo , kopi tgalkan .. Jgn minum .. Itu yg potong zat besi yg ada dlm bdn awk .. Sy amalkn ubt klinik KK , jambu batu , sayur bayam dgn mknn² protein ..

5y trước

Okey sis cuba.. Tqvm😘

Blend beet root wat jus klu nak sedap campur dengan buah²an lain ....alhamdulillah hb naik

Sis bole try mkn jambu batu , kurma , ikan bilis & sayuran hijau . Makan ja apa2 makanan yg mgandungi zat besi .

5y trước

Wlcme , good luck ya ☺️

Bayam brazil, taugeh, ikan cencaru, ikan sardin, limau kasturi, hati ayam, limpa, daging, kerang

Saya selalu makan kacang kuda. InshaAllah naik sis cuba lah 🤗

5y trước

Alraight nnti sis cuba.. Tq ye 😘

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) 👍🏻

Jambu batu,sayur bayam,daging,kekacang

betul jambu batu bagus....

Saya makan iberet folic acid

5y trước

Welcome

Jambu batu