jumaat 11.10.19

Alhmdullillah saya dh slmat bersalin pda jumaat tgahari scara induce,scan ggirl, kluar2 boboi?xpe yg pnting sehat sempurna.. #sayanganakmama#aqil aryan#❤❤ #selamatlahirkeduniasayang#?

jumaat 11.10.19
26 Các câu trả lời

alahaii nomeynya awk hero 😍 acik doakan moga awk membesar dgn baik & sihat 😘 doakan acik juga ya moga cpt2 dikurniakan rezeki utk dpt bby nomey mcm awk ni 😍😍 btw slmt berpantang akk! moga dipermudahkan segala urusan 🤩

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻🤗 Kes kita lebih kurang sama, ingatkan gegirl sebab scan tak jelas jantina. Rupa2 lahir boboy. Baju dah siap beli pink, bunga2 lagi 😂🤭

Tahniah.. Sy pun bersalin 25 december 2019..masa scan doc ckp baby girl... Sekali keluar baby boy... Muka baby sy pun kecik jer.. Tapi tak kisahla.. Boy ke girl..yg penting selamat dua2nya

Macam mana boleh scan girl keluar boy ya? Masa scan jelas tak nampak girl? Week ke berapa scan? Saya nak sgt baby boy tp dr terlepas ckp haritu girl..saya berdoa banyak2 boy

Tahniah sis.. Bpe kali sis scan nmpk gegirl? Sy pun wt detailed scan aritu, doc bgtau gegirl.. Tp ble nk beli brg gegirl jd tkut plak.. Tkut kluar boy 🤭

Tahniah sis selamat berpantang biasa lah tu scan macam gugel tpi keluar boboy sbb dia kepit kot sbb tu nampak gugel 😁😁

Berapa kali scan sis, sy 4 kali scan doc kte girl . So exsited lahh beli bju semue pink2 sbb dh ada 2 org hero.

Tahniah.. sy ade 2 boy.. skrg pregnant no3... 2x scan swasta kte gegirl... Harap kuar samelh...

tahniah n slmt bpantang..alala mcm sis jgk ..scan girl pastu kuarnya boy brg2 smua dh bli color pink

Tahniah sis.. Sis scan tu swasta atau kk?? Brape kali scan nampak girl??