rahim terbalik

alhmdulillah, genap setahun kahwin sy pregnant. i' Allah dh msuk 6migggu. cme agk debar smlm scan dktr ckp tk npk pape lg. Rahim nmpk mmbsar mcm mgndung. tp baby n kntung tk npk lagi. tp sy still positif sbb rse mcm awal lgi scan tu. cme ble dktr ckp rahim sy kebelakang ( terbalik ) tu sy jd risau sdkit. nk tny ad tk ibu2 kt sini ad pglaman hamil rahim tebalik mcm sy?

rahim terbalik
23 Các câu trả lời

bykn bdoa.sy rahim terbalik jg.tp syuko dpt rezki mgandung .insyaAllah sedang mgandung yg ke2.tp belum g checkup lg.

Baru pertama kali dgr pasal rahim terbalik ni. InshaAllah semoga yg baik2 sj buat sis ya.

jgn risau.. saya pn ada kwn yg mcm sis.. pregt jgk 3ank da..

rahim terbalik ade... sepupu sy.. selamat bersalin da..

doc pon ad Kate rahim sy kebelakang . but it's oky

Alhamdullilah tahniah sis.. Ni cek minggu ke brp sis..?

4y trước

upt ni sy cek mse msuk 5 minggu. scan pula mse minggu ke 6

Stay positive ye. Semoga dipermudahkan.

4y trước

in syaa Allah.. aamiin.. tq sis 🤗

alhamdulilllah rezeki 💕

Alhamdulillah. Rezeki.

doa yg baik² Aamiin