Selamat bersalin

Alhmdulilah saya telah selamat bersalin secara normal pada 17.03.2020 jam 11.17 mlm..baby boy 3.25 kg..kalau ikutkn saya terpaksa bersalin secara pembedahan pada 20.03.2020 ini kerana baby songsang..tapi Allah punya kuasa saya berjaya bersalin secara normal walaupn punggung baby yg keluar dulu dan emergency czer..x sempat nk cucuk ubat bius baby dh kluar dulu..sy doakan ibu2 dipermudahkn urusan dan selamat bersalin ye..aaamin..

16 Các câu trả lời

Ya Allah baby ni baik betul dengan ibu dia 😍😄. Bagi kerjasama saat2 akhir. Kuasa Allah. 😇 Sy pon baby tak duduk betul lagi sis, 35 weeks dahni. Dia sedap lagi duduk melintang. Ya Allah moga sy pon diberi rezeki untuk bersalin secara normal. Aaamiinnn3 yaa Allah. Selamat berpantang sis, semoga sentiasa diberikan kesihatan yg baik dengan baby. Aaammiinnn3. 🤗💙💙

4y trước

Alhmdulilah..sy doakn sis pn leh bersalin cm sye..sis ade ms lg utk baby pusing..insyallah..semoga dipermudahkn urusan..

Alhamdulillah tahniah sis....selamat Berpantang..... Sy pon songsang gakk tp admit wad ND 17/3 doc pusing kan baby sekrg da OK ND kepala kt bwah law tak mmg kena czer gakk sekrg 37week3day

4y trước

Alhmdulilah..tq sis..sy pn ikutkn kene wat pusing kn baby tu tp x sempat baby nk kluar dl..

Alhamdulillah, tahniah dan slmt berpantang sis. Semoga sis n baby terus dikurniakan kesihatan yang baik. Aamiin YRA 🤲🏻

Wah tahniah. Baby xnk momy dia kna czer sbb tu kluar normal ye. Selamat berpantang🥰

4y trước

Alhmdulilah..sy pn x sgka yg sy bleh normal..dh redha utk czer dh..tp pelik nape sakit sgt mcm nk bersalin normal..

Tahniah sis... Semoga sis Dan baby sehat hendaknya.. Selamat berpantang jgk sy ucp kan

Alhamdulillah.. Tahniahhh... Semoga ibu dan baby sihat.. Aamiin

Alhamdulillah semua selamat. Tahniah... Selamat berpantang..

Kuasa Allah. Alhamdullilah. Selamat berpantang

Alhamdulillah syukur. Selamat berpantang

4y trước

Welcome

Tahniah sis.. Selamat berpantang..

4y trước

Sama2x