#39 week 4 hari#

Alhamdullilah sy tlh slmt melahirkan baby girl pd ari sbtu 4.12 tepat jam 2.07pm dgn brt 3.54kg...due 8.12,tp baby nk kuo awl 4 hari.. Alhamdullilah semua dipermudahkan... Baby xsbr nk keluo... Dlm keadaan sy mengiring, dan xsmpt nk berada di posisi saat melahirkan, baby tros kelua dgn skli teran.. Smpi dktr xsmpt pakai glove sblh kiri, baby da keluo.. Alhamdullilah sng sgt sy melahirkan.. Sakit pun xlme.. Smoga ibu2 yg sdg menunggu hari utk melahirkan,smoga dipermudahkan...

22 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang, saya due date lagi 7hari je,jika ikutkan yang lepas yang sulung sebulan dari jangka,no 2 40 weeks cukup,no 3plak 38 weeks, no 4 ni bila nak keluar xtau la..🤭🤭

3y trước

terima kasih... xlme lg keluar la baby tu.. xpe, doa bnyk2... bnykkn berckp ngn baby,pjuk dia... biar cpt lahirnya... smoga dipermudahkan bersalin ye... 😊😊

Alhamdulillh.. Doa kan sy juga ye sis.. Duedate sy 15/12 blom ad tanda2 lagi cuma kerap muncul contraksi palsu je.. Dan perut mula mengeras.. Smoga sy pon di permudah kan bersalin nnti..

3y trước

mcm sy la mula2 muncul kontraksi palsu... lpstu baby kerap mengeras... pstu smggu sblum bersalin sy bnykkn jln ngn bersama suami 😁...alhamdullilah dipermudahkn Allah.... smoga sis jg dipermudahkan semuanye... InsyaaAllah...

Yeke sis? Wah tahniah dan selamat bersalin sis! Selamat berpantang pulak ye sis, share la tips sis mudah bersalin tu mcm mana sis amalkan apa je?

3y trước

Ouh mcm tu ye okay baik sis, thankyou untuk tips👍🏻

alhamdulillah seronok dgr ,tk sabar rasaa 😇🥰 apa lah rahsia ibu2 mudah bersalin ni yaa ,harap baby prtama sy pun senang la keluo nya 😅

3y trước

InsyaAllah... moga dipermudahkan urusan sis bersalin nnt..

Tahniah alhamdulillah sis..due sy 18/12 mkin dkt nie mkin berdebar2..ank ke3 huhuhu xsbrnya nk jmp bby..doakan sy juga

3y trước

smoga dipermudahkan bersalin sis...

alhamdulillah syukur. 🥺 tahniah Dan Selamat berpantang sis ❣️ semoga dipermdhkan urusan utk semuaa momies 💘

Ya Allah tahniah dan alhamdulilah mudahnya awak bersalin 😍 Doakan saya juga dimudahkan bersalin 13/5 nanti 🥰

3y trước

syukur alhamdullilah,terima kasih... InsyaaAllah... smoga dipermudahkan urusan sis bersalin nnt... 😊😊

alhamdullilah...tahniah sis...doakan sya jga ye,due 28.12 moga allah permudahkan juga..

3y trước

Aamiinnn...

Alhamdulillah.. selamat berpantang..saya due thun depan..bln 6..ank yg ke 6..dia bersalin ank ke berapa?

3y trước

terima kasih... sy bersalin ank ke 4...☺

Alhamdulillah tahniah mommy.. bestnya.. senang sgt bersalin.. sy pn tgh kira hari je ni.. doakan ya 🥰

3y trước

Alhamdullilah...tq😊 Mudah2an urusan sis dipermudahkn... aamiin...