selamat bersalin

Alhamdullilah sis selamat melahirkN baby boy pagi.tadi.jam 6.06pagi (6september)3.3kg..tanpa jahitan..hmpir2 brsalin dlm lif???nnti sis akan cek spe yg teka trawal 2 org....4orang dh boy ...tkde girl???? insyaaallah cuba lagi???

selamat bersalin
165 Các câu trả lời

Lps urut guna minyak kelapa dara tu kena cuci miss v atau biarkan je situ xyah cuci?

5y trước

Oh ok. 😊

mcm da byk dgr org brsalin tanpa jht cmne bole gitu apa tipssssa share pls

Tahniah..senangnye bersalin petua ape yg kak amalkan? Share ckit..😊😊

sis bole tengok di youtube..sbb mula2 pun sa cari di google sbb xtau

Alhamdulillah..tahniah..doakan saya dpt pregnant jugak lepasni 😢

Tahniah... Allah permudahkan urusan awak. And baby so cute. 😍

alhmdulillah..thniah sis..comel bby boy..selamat berpantang😊

Perineum tu diantara vagina dgan lubang dubur ye(maaf lucah sikit😅)

5y trước

Kena rajin google je , kira bagus sgt sis dah share ilmu berharga ni , harap ibu2 rajin la search google baca lebih detail . 💆🏻

Sis urut sendiri ke hasben bantu? Main agak agak atau pakai cermin.

5y trước

Terima kasih sis. Nak cuba buat tapi tak yakin. Tapi sis dah bagi tips ni 💪🏻💪🏻💪🏻

Alhmdulillah tnia dear slmat brpntang ☺️☺️