9week dah

Alhamdullilah.. Ary tu ade siar kn soalan scan baby x nmpk lg.. nmpk ketulan je.. now repeat scan.. baby dah nmpk..denyutan jntung pon ade .. ya allah suka nya aty.. terima kasih sgt.. pd mommy yg komen mmberi semangat dan mendoakan sy ary tu.. Tq awakk smue #1 baby #after 2 year..

26 Các câu trả lời

Ketulan tu mcm mna sis. Lbh krg mcm pic scan sy ni x..sy doc bg masa 2minggu repeat scan utk tgk bby mkin bsaq ka dk..scan just nmpk ketulan ja

4y trước

Ikot date priod 6week..tp doc kata xmcm 6week..pening sy pun pikir psl ni..sis scan ketulan tu mcm ni ke

Tahniah sis.. sama lh kita.. bru scan hari ni.. dh dgr heart beat bby & siap boxing lg dlm rahim kite.. tiber kluar air mata gembira tgk..😅

4y trước

Sama la sis..sy pun baru pegi scan smlm...dgr heart bby..pastu mula2 senyap je baby dlm perut..pastu doc tu kacau2 dia sikit bg bangun..pastu dia gerak2..nak kuar air mata gembira..tp cover2..malu..hehe...

Alhmdulillah..sama dgn sy..semlm scan da ada heartbeat...cuma sy da 8w,tp kecik bby tu dlm 6week..xpe..jnji siht

Alhamdulillah take a good care of yourself ♥️ jaga makan minum ♥️ jangan buat kerja berat² ye sis 🤗

alhamdulillah.take care sis. semoga dimudahkan perjalanan semasa mengandung sehingga melahirkan nanti 😊

Alhamdulilah. Jaga diri sis. Jaga makan. Ubat kena konsisten ambik, lg2 folic acid dan tambah darah

Sis scan nampak Tak nampak baby masa berapa minggu ya saya 6 weeks ni tak nampak lagi

Alhamdulillah..sama la kita sis 1st baby after 2y...semoga baik2 saja ye❤️

Alhamdulillah.. Tahniah. Jaga diri baik2 sis. Rehat yg cukup

Allahu seronok juga dengar..tahniah sis..and smoga selamat