15 years waited for baby...and now

Alhamdulillah..syukur ya Allah...ingin berkongsi bersama mommy to be...segala doa 15 tahun saya dimakbulkan Allah...1st pregnancy after 15 years...no morning sickness that make me didnt realised i'm pregnant till 15weeks i checked...no lw already 21 weeks...feel the moment of baby moving..make me blessful..grateful..priceless...pray for all mommy to be...may Allah ease everything we do....

63 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis . Saya pun tahu dua hari lepas . Sekarang dah 5 minggu . Selepas 1 tahun lebih berkahwin . Moga moga . Permudahkanlah untuk kita semua