ibu bersalin

Alhamdulillah..sya sdh slmt melahirkan ank ke4 sya..bby boy..dri smlm bwah perut kerap mngeras skaligus sakit pinggang..sampai lh ke pagi..jm7lbih kluar darah..g hospital dh bka 4cm..jm10lbih slmt melahirkn?

32 Các câu trả lời

alhamdulillah congrats sis ! selamat berpantang. boleh saya tau sis bersalin baby masa berapa minggu ni,sampai due date tak sis? 🤗

5y trước

Terima kasih..sya bersalin 36w6d..berat bby 2.7..lagi sya demam..alhamdulillah..bby sihat

Alhamdulillah, tahniah sis! Sy tgh tggu hari je ni.. tak sabar nak jumpa baby, tp pd masa yg sama rasa takot plak.. #firstbaby

5y trước

In shaa Allah, thank you..

Alhamdulillah . Taneah mommy 😘😘😘 Selamat berpantang yaaa . Semoga mommy dan baby sentiasa sihat 😘

5y trước

Tahniah..

tahniah.. dan selamat berpantang... pantang bebetul ye... supaya sihat tubuh badan dan baby..

5y trước

Terima kasih.....inshaallah...😊

Alhamdulillah Tahniah smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Berapa minggu kandungan...bersalin normal ke

5y trước

Tanniah..take care..kalau ada tips share ye

Alhamdulillah..tahniah... selamat berpantang...

Alhamdulillah.. tahniah, slmt bpantang 😊

Alhamdulillah.. tahniah sis.. selamat bpantang..

Alhamdulillah sis...tahniah...😍