Tq Docs & Nurses

Alhamdulillah..selamat bersalin baby girl 3.82kg,2.24am, Thursday, Normal..Moga ibu2 kt luar sana selamat bersalin & selamat berpantang..?

Tq Docs & Nurses
37 Các câu trả lời

Alah comelnye 😱🥰 xsaba nk brsalin jgak...tpi sya bru nk msok 27week lmbt agi...😭😭😭

4y trước

Amin 😊🤲🏻

Tahniah.. semangat baby.. moga saya juga dikurniakan ank perempuan juga..

Alhamdulillah..tahniah sis...selamat berpantang..

alhmdulillh..bby bsr bleh lahir nrmal..thniah sis slmt bpntg

Berapa week bersalin sis...alhamdulillah semoga bby sihat2 selalu

4y trước

Alhamdulillah..39w3d

Tahniah sis, selamat berpantang ye... Take care ☺️

Tahniah Baby besarnye..harap2 sy dipeemudahkam spt puan. 😊

4y trước

Aaminn..moga dpermudahkan puan

Thniah sis.. Doakn sya pn dpt bby girl d slmt b'salin jgk

4y trước

Aaminnn🤲moga dpermudahkan urusan ibu☺️

Tahniah sis. Beratnya dia. Tembam hehehe

Alhamdullilah. Tahniah sis. Selamat berpantang.