terima kasih

Alhamdulillah Saya selamat melahirkan anak pertama menerusi emergency Ceaser sebab baby berak dlm perut.

20 Các câu trả lời

Tahniah sis. Saya leaking air ketunban bercampur darah, sampai hospital boleh pulak ada bercampur kaler ijau ijau sikit dokter syak bby dh teryak dlm perut. Then kena induce alhamdulillah dpt bersalin normal. Tapi layan contraction dlm labor 11jam jugaklaa 😣

4y trước

Sikit sikit je sis. Tapi keluar kerap, pakai pad pon still ada.

Alhamdulillah tahniah sis, smoge sis and baby sihat slalu...

Alhamdulillah tahniah.. semoga baby shat² sja Aamiin

Alhamdulillah, tahniah sis n selamat berpantang

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

alhamdulillah tahniah selamat berpantang

Tahniah. Yang penting ibu & baby selamat

Alhamdulillah. Tahniah sis🤗❤️💕

Alhamdulillah. selamat berpantang.🥰

Alhamdulillah... tahniah sis...