alahan dah berkurangan

Alhamdulillah...masuk minggu ke 13,alahan dh berkurangan,.loya2 & muntah2 dah berkurang..makan,minum pun dh ok skit,cuma masih lg makan secara skit2 tp kerap,pening2 pun ada lg tp x sama mcm awl2 kehamilan

7 Các câu trả lời

Alahan sy smpai 3m. Bkn muntah2 tp selera mkn xde. Mkn pun paksa diri je, masak sendiri ke, org masak ke mmg tak selera. Start 4m ke atas seronok mkn tak igt dunia plk. Naik mendadak 3kg😅 Alhamdulillah mujur tak sangkt gdm.

Alhamdulillah.. Memang awal2 kena kerap makan.. Sebab kita makan sikit2.. Belom dapat rentak selera makan lagi.. Tapi makan makanan yang berkhasiat lah ye

Sy pon br blh mkn....tapi ada bnda2 yg xleh trima tkluar blik...ms mngdg kn anak lelaki xde plk alahan teruk..

Sya 14 minggu Masih susah mau makan nasi mkn sayur sma buah saja

Sama mcm sy dlu. Masuk minggu 14, 15 cmtu alahan hilang 😁

Tu lah...rasa syukur sgt2

Alhamdulillah