13minggu pening kepala

Assalamualaikum semua nak tanya la,harini sebelum subuh muntah,lepas sarapan muntah,ni pun tgh pening2 lalat rasa nak muntah lg..adakah alahan nk dtg balik...tp 7-11week sy punya alahan X teruk just x boleh bau2 tumis,muntah pun jarang.harini tiba2 dtg pening plus muntah2...ok ke keadaan mcmni.risau pulak#bantujawab

2 Các câu trả lời

normal je sis, ada org mula2 hamil xrasa apa2. nak masuk 2 3 trimester baru keluar mula pening kepala.

1mo trước

oo ptt la.ok2 tq

normal sis

1mo trước

tq